Vâlcov anunță că războiul pentru controlul total asupra României va începe în septembrie!

Darius Vâlcov, fost ministru de finanțe și actual consilier de stat al premierului Dăncilă, condamnat, pe fond, la opt ani de închisoare pentru corupție a susținut, vineri seară la postul România TV, că lupta pentru scăparea de închisoare a lui Liviu Dragnea va fi reluată în septembrie sub pretextul „luptei cu mafia”.

“Deci, acum a venit ordin pe unitate, dom’le până la 1 septembrie, gata, Dragnea trebuie să fie închis, şi dacă se poate şi Vâlcov. (…) Mafioţii şefi, trebuie să analizăm foarte clar unde sunt ei. Pentru că de fapt noi cu ei ne luptăm. Şi în septembrie, lupta mare cu aceşti mafioţi va fi. Este inevitabil (…) În momentul în care problemele acestea au început pentru domnul Liviu Dragnea, puţină lume şi-a dat seama, din timp, acum încep să-şi dea seama, mă, dar de ce omul ăsta trebuie să fie diavolul pe Pământ”, a declarat Vâlcov la România TV.

În același timp, Vâlcov a atacat și Posturile de televiziune care nu sunt subordonate PSD, omul de încrederea a lui Dragnea anunțând că va fi motivicată și Legea insolvenței astfel încât „toți escroci vor dispărea”.

„Realitatea TV are astăzi, la sfârșitul lunii trecute, 121,4 milioane de lei datorie. În fiecare lună mai adaugă încă un milion datorie. Din 2011 Realitatea nu a mai plătit nici măcar un leu la bugetul de stat. Nu se plătesc nici măcar contribuțiile pentru ei (pentru angajati – n.r.) pentru pensii sau pentru sănătate. Cam 9,2 miliarde de lei sunt datoriile cu reținere la sursă Adică firma le reține. În șapte ani de zile nu mai există niciun caz, pentru că legea spune că dacă nu ieși din insolvență intri în faliment. În cazul Realitatea, sunt două firme care dețin Realitatea și fiecare la rândul ei mai are una, mai are trei în insolvență, iar cealaltă mai are nouă în insolvență, adică sunt 13 în insolvență deținute de un număr de acționari”, a afirmat Vâlcov.

Vâlcov a anunțat și următoarea țintă pentru interesele de afaceri ale PSD: piața de energie.

„În piața energiei lucrurile sunt mai delicate. Mafia e atat de mare încât trebuie să te porți cu mănuși. Guvernul a modificat calculul redevențelor. Curtea de Conturi spunea că atenție că voi calculați la un tarif care nu mai functionează. S-a modificat și s-a legat de nivelul de la Bursa din Austria. În acest an am încasat în plus cu 30 milioane de euro cu această modificare legislativă care stătea în pixul președintelui ANRM, deci printr-un ordin al ANRM. Nu a semnat nici când a avut hotărâre judecătorească definitivă în 2013. Foarte mulți sunt stat în stat. Eu azi înteleg foarte bine ce se întamplă vom ajunge probabil în vârful acestui ciclon probabil în septembrie, este clar că lucrurile nu mai pot merge așa. Eu sunt din categoria penalilor, dar totuși să vedem ce fac penalii, oare nu se luptă cu niște mafioți?”, a mai spus Valcov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *