Vâlcov, condamnat pentru corupție, acuză SRI că nu a confirmat un fake news marca PSD

Darius Vâlcov, consilier al premierului Dăncilă, condamnat în primă instanță la opt ani de închisoare pentru corupție, a atacat, sâmbătă la Antena 3, Serviciul Român de Informații pentru că nu este în stare să descopere cine a adus în Piața Victoriei la protestul diasporei „mașina cu sticle incendiare”, o stire inventată și difuzată intens de activiștii PSD. La protestul de vineri, 10 august, nu au existat incidente în care să fie folosite sticle incendiare și nici nu au fost confiscate asemenea dispozitive.

„Vreți să îmi spuneți tot ce ați citit mai devreme, SRI e în stare să facă, dar nu e în stare să descopere cine a venit cu mașina cu sticle incendiare în Piața Victoriei și cine a adus autobuzele din Republica Moldova cu protestatari? Probabil Ministerul Finanțelor Publice a fost avertizat. Eu nu am fost avertizat”, a declarat Darius Vâlcov la Antena 3.

 

Serviciile secrete sunt ținta predilectă a atacurilor liderului PSD, Liviu Dragnea, aceste fiind acuzate pentru că a fost condamnat în două dosare penale. În același timp, Guvernul a diminuat semnificativ bugetele alocate serviciilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *