Vâlcov O Bagă În Anchetă Pe Nominalizata La Șefia DNA

Probleme la Parchetul la care activează propunerea lui Tudorel Toader la șefia DNA, Adina Florea. Ancheta la Parchetul Curții de Apel Constanța a fost confirmată astăzi de procurorul general al României, Augustin Lazăr. Verificările au fost declanșate ca urmare a publicării pe rețelele de socializare a unui protocol secret încheiat în decembrie 2016 între SRI și Parchetul General, document care este clasificat și care nu și-ar mai fi făcut efectele din martie 2017. Din primele verificări, documentul în a cărui posesia a intrat consilierul premierului Viorica Dăncilă ar fi fost furnizat de la Constanța și, culmea, de la Parchetul de unde provine propunerea lui Toader pentru a prelua frâiele DNA.

„Vă pot confirma doar că există o verificare în curs la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa”, a declarat Augustin Lazăr.

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal după ce consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat protocolul secret semnat între Parchetul General şi SRI.

Pe 22 martie 2018, Parchetul a inițiat declasificarea protocolului, însă procedura nu s-a încheiat nici până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *