Valeriu Gheorghiță: Românii vor primi săptămânal mesaje RO-ALERT

CNCAV începe o campanie agresivă împotriva Covid 19, cu mesaje RO ALERT primite în fiecare săptămână pe telefoanele mobile.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că săptămânal va fi emis un mesaj Ro-Alert despre importanţa respectării măsurilor de prevenire, a informării din surse oficiale precum şi recomandarea de vaccinare. Un astfel de mesaj a fost transmis deja miercuri, chiar în timpul conferinţei de presă a coordonatorului campaniei de vaccinare.

“În cadrul CNCAV am agreat să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul Ro-Alert în care să transmitem importanţa respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu Sars-COV-2 şi de informare din surse oficiale, precum şi recomandarea foarte fermă de vaccinare. Mai mult decât atât vor fi transmise mesaje şi prin intermeniul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către pacienţii cu afecţiuni cronice, care se află în evidenţa CNAS cu afecţiuni cronice”, a declarat Gheorghiţă, miercuri, într-o conferinţă de presă. El a precizat că medicii de familie vor vorbi cu pacienţii lor vulnerabili şi le vor explica importanţa vaccinării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *