Vanghelie în prim-plan

În cursul zilei de vineri, 16 martie, fostul primar al sectorului 5 a fost prezentat în fața instanței cu propunerea de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu arest preventiv, fiind acuzat de către procurorii DNA că ar fi luat legătura cu unul din martorii dosarului în care este judecat pentru fapte de corupție.

În fapt procurorii DNA l-au acuzat pe Vanghelie că, deși avea obligația de a nu contacta martorii din acest dosar, a avut o discuție cu Marius Păun pe holurile instanței, la unul dintre termenele anterioare, fapt surprins de camerele de supraveghere. Avocatul primarului a marșat pe faptul că, așa cum se observă pe înregistrări, discuția a avut 11 secunde, motivând că, în afara unei discuții de complezență, în acest interval nu se putea influența de vreun fel martorul. Se pare că instanța a dat crezare apărătorului edilului, aceasta menținând măsura controlului judiciar.

După acest ultim demers al procurorilor DNA, Vanghelie a dat mai multe declarații menite să îl aducă în prim-planul mass-media, unii oameni din media susținând că acest demers are la bază doar dorința acestuia de a invoca aceste dezvăluiri ca motiv al DNA de a propune arestarea sa.

Sursa foto: www.wikipedia.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.