Vasilica Dăncilă pentru că, ori de câte ori deschide gura, faultează limba română

În cel mai bun caz, dacă nu e cumva prea obosită sau atentă la ce îi spune Dragnea în cască, Viorica Vasilica poate pronunța corect maximum o propozie simplă. „Ana are mere!”, „Dragnea e condamnat!”, „Vâlcov e penal!” sunt, așa cum spuneam, propoziții simple pe care, cred, Vasilica poate să le pronunțe.

Perseverentă, Vasilica încearcă să treacă direct la fraze, consilierii se încăpățânează să scrie discursuri care să pară inteligente, iar asta deja e o provocare. Obosită după primele 30 de secunde de concentrare, Vasilica cedează, iar atunci începe dezastrul.

„Combaterea violenţei şi sprijinirea <> sunt imperative!” E o frază complicată? Depinde. Pentru Vasilica, care vorbea deja de câteva minute, cuvintele de pe foaie se înțețoșează, albul și negrul devin gri, literele îi joacă în față, neuronul se zbate singuratic.

Drama acestui om stârnește zâmbete. E drept, de multe ori o critică alți politicieni la fel de praf ca ea, dar asta nu e o scuză pentru ca premierul Dăncilă să își bată joc de România de câte ori are ocazia.

Ceea ce este cu adevărat uimitor este că aceast om pur și simplu nu are simțul ridicolului.

A, un ultim amănunt, Dăncilă a fost timp de nouă ani profesoară! Vai de viața elevilor ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *