Veste BOMBĂ pentru Udrea: Tribunalul Bucureşti i-a REVOCAT extrădarea din Costa Rica!

Veste bombă pentru Elena Udrea! Tribunalul București a revocat vineri solicitarea de extrădare a Elenei Udrea din Costa Rica. Soluția poate fi contestată de Ministerul Justiției în 24 de ore, dar cel mai probabil Tudorel Toader nu va contesta decizia.
Decizia vine la o zi după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a admis suspendarea executării pedepsei de închisoare cu executare pentru Udrea.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că deşi instanţa a decis suspendarea executării pedepselor Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT, şi a Elenei Udrea abia astăzi la ora 12.00 a primit documentele de la Curtea Supremă pentru a le transmite în Costa Rica unde cele două sunt arestate de aproape 3 luni. Mai întâi documentele trebuie traduse şi apostilate.

Potrivit site-ului ameliarueda.com, procurorii vor prelungirea arestului până la o soluție definitivă privind cererea de extrădare. „Dacă este necesar vom cere prelungiri distincte până când procesul de extrădare solicitat de România se încheie”, a declarat un procuror din Costa Rica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *