Vezi ce spune Stănescu despre înlocuirea lui Dăncilă cu Tăriceanu în cursa pentru Cotroceni

 

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, luni, înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD, că decizia privind o posibilă retragere a liderului PSD, Viorica Dăncilă, din cursa pentru Cotroceni, în favoarea șefului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se va lua în CEx.

Întrebat dacă Tăriceanu ar fi o variantă mai bună decât Dăncilă, Stănescu a evitat să dea un răspuns clar și s-a eschivat:  „Vom hotărî în CEX lucrul acesta”.

„Primarii PSD vor susține candidatul pe care îl va stabili CEX și Congresul partidului, nu vor face altceva”, a mai spus Stănescu.

Liderii PSD s-au reunit, luni,  într-o ședință a Comitetului Executiv al partidului, unde s-a discutat, inclusiv, despre soarta coaliției de guvernare, în contextul în care, partenerii de la ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianțe politice.

Totuși, Dăncilă și Tăriceanu nu s-au putut pune de acord, așa  că fiecare partid și-a anunțat propriul candidat la prezidențiale. Însă, ambii lideri și-au exprimat dorința pentru un candidat comun al coaliției la scrutinul din toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *