Vezi ce spune Teo Trandafir despre o eventuală căsătorie

Teo Trandafir, simpatică vedetă de la Kanal D, a povestit despre cum ar decurge în percepția ei un nou mariaj cu un posibil partener. Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori, mariajul cu aviatorul Alexandru Trandafir a durat șase ani, iar  cea cu jucătorul de rugby Constantin Iosef a durat jumătate de an.

Cu toate acestea, Teo Trandafir nu se teme de o nouă provocare în ceea ce privește o relație serioasă de dragoste, iar vedeta a dat mai multe detalii despre cum vede un potențial mariaj. Teo susține că o căsătorie cu acte poate fi benefică în contextul în care există bunuri între parteneri care trebuie împărțite.

”Am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem.”, a declarat Teo Trandafir,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *