Vicepreședinte ALDE: M-am săturat de candidați PSD care pierd alegerile prezidențiale

Potrivit ultimei declarații a vicepreședintelui ALDE Toma Petcu, dacă PSD-ALDE va avea un candidat comun la alegerile prezidențiale, cel mai probabil acela nu va fi din PSD. Petcu, fost  ministru al Energiei, a declarat joi seara, la Antena 3, că s-a săturat să vadă cum candidații PSD la prezidențiale pierd finala pentru Cotroceni. El a mai precizat că la prezidențialele din 2019 ar trebui lăsat deoparte orgoliul și să se desemneze un candidat capabil să-l înfrângă pe Klaus Iohannis.

„Vă spun câteva lucruri foarte clare. Există un nivel foarte mare de așteptare în rândul simpatizanților și membrilor ALDE pentru o candidatura a dlui Tăriceanu. Vorbesc cât se poate de sincer. Am trăit propria mea experiență la sfârșit de an, am avut o socializare cu 400 de colegi din județul Giurgiu, pe care îl conduc și am discutat multe teme. Vreau sa va spun ca in momentul in care am vorbit despre eventualitatea candidaturii dlui Tăriceanu pentru mine a fost o surpriza care m-a coplesit, valul de asteptare din zona rurală, oameni de partid, aleși locali”, a declarat Petcu la Antena3.

El a spus ca s-a „saturat” sa vada candidati PSD care pierd alegerile prezidentiale si nu mai vrea sa traiasca si in 2019 momentele cand Mircea Geoana si Victor Ponta au pierdut alegerile din 2009 si 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *