Vicpreședintele PMP Cătălin Cristache: Susţin eliminarea tuturor pensiilor speciale, inclusiv ale tartorilor din Jandarmerie

 

 

Vicepreşedintele PMP, Cătălin Cristache, într-o postare pe pagina sa personală de Facebook, a lansat un atac dur la adresa şefilor Jandarmeriei române, pe care îi acuză că au transformat instituţia într-un mijloc de represiune asupra propriului popor. Mai mult, deputatul susţine că pensiile şefilor Jandarmeriei ar trebui tăiate.

Susţin eliminarea tuturor pensiilor speciale, inclusiv ale tartorilor din Jandarmerie. Ca deputat în Parlamentul României, mă număr printre iniţiatorii proiectului de lege prin care se anulează pensiile speciale şi care, dacă va fi adoptat, îi va coborî cu picioarele pe pământ pe aceşti tablagii care şi-au agresat propriul popor, respectând ordinele comuniştilor de ieri şi de azi. (…)  Mă arăt şocat de lejeritatea cu care liderii jandarmilor îşi afirmă în aceste zile caracterul odios, în frunte cu deja celebrul „om în alb”, Cătălin Paraschiv, şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei. Unul precum ăsta sau Sebastian Cucoş, pe care mulţi votanţi PSD păcăliţi de Propagandă îi văd eroi, vor ieşi mâine, poimâine, la pensie cu 15.000 de lei în mână (minimum). Asta în timp ce votanţii lor dacă încasează 1.000 de lei să fie fericiţi. Uite aşa România, sub dominaţie PSD, îşi răsplăteşte inconştient torţionarii. (…) PMP consideră că pensiile speciale reprezintă un furt, în principal din buzunarele pensionarilor cinstiţi. Dacă pensiile speciale s-ar anula şi fondurile ar fi redistribuite, pensia medie din România aproape că s-ar dubla„, a scris pe pagina personală de Facebook deputatul de Galaţi.

De altfel, PMP a iniţiat, în luna iunie, un proiect legislativ pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale, pe care le consideră „furt din banul public”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *