Victor Becali, DE URGENȚĂ la spital!

Noi probleme pentru fostul impresar Victor Becali. Acesta a fost internat de urgență în această dimineață la spitalul Floreasca din Capitală. Milionarul s-a prezentat la unitatea medicală întrucât nu se simțea bine.

Nu este prima dată în acest an când vărul lui Gigi Becali a solicitat de urgență ajutorul medicilor. În luna mai, înainte de a fi eliberat din penitenciar, Victor Becali a ajuns la spital cu dureri la inimă şi a trebuit să stea câteva zile internat pentru a i se face mai multe investigaţii.

Reîncarcerat după ce a fost condamnat şi în dosarul „Mită pentru judecătoare”, Victor Becali a fost transportat, în luna mai, tot la Spitalul „Floreasca”, pentru că nu se simţea bine. Surse medicale declarau la acea dată că ar fi vorba de afecţiuni la inimă, dar şi la picioare. După câteva zile în care medicii i-au făcut mai multe teste, inclusiv la inimă, Victor Becali, în vârstă de 56 de ani, s-a reîntors la Penitenciarul „Jilava”. La sfârșitul lunii octombrie, acesta a fost eliberat condiționat din penitenciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *