Victor Ponta: ”ANAF cred că ar trebui cu înceapă cu verificarea și impozitarea darurilor de la nunta lui Dragnea Jr”

În contextul în care ANAF a declanşat operaţiunea “nunta” prin care le cere tinerilor căsătoriți să declare, într-un formular, ce relații economice au avut, în contextul căsătoriei civile și religioase, cu PFA, firme care le-au furnizat servicii, Victor Ponta lansează pe Facebook un atac la Dragnea şi Ionuţ Mişa, seful ANAF.

Să greșești este omenește – să perseverezi în greșeală … ( toți mergem la 100 de nunți și dăm un cadou iar cei 100 la care am fost vin la nuntă noastră – nu e vorba de o operațiune clasică prin care obții venituri că nu te însori în fiecare zi) / este ilegală și imposibil de aplicat .

            Nu înțeleg de ce unii oameni nu învață niciodată măcar din propriile greșeli ( nu am uitat cum am vrut să impozităm bacșișul de la restaurante și a ieșit un haos – până am dat înapoi)!

            Ps – dacă tot le-a venit această idee creață ANAF cred că ar trebui cu înceapă cu verificarea și impozitarea darurilor de la nunta lui Dragnea Jr – cu “Nașul” Stănescu și Socrul Mare Daddy ( plus 1000 de invitați veniți de frică să nu fie scriși pe lista neagră că au chiulit) sigur că acolo nu a fost o nuntă ci o adunare ca în filmele cu mafioți sicilieni / iar darul de nuntă poate că a fost o mită pentru Socrul Mare să îi țină sau să îi pună în funcții pe “nuntași” / iar banii de la Nașul Mare poate au fost o clasică spălare de bani / plus că nu știu altă nuntă în România la care darul a fost între 1000 și 10.000 euro ! Hai Mișa – ai curaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *