Victor Rebengiuc, despre Dragnea: ‘Un om care a profitat de funcţie, un bugetar care a izbutit să devină mare, mare potent finaciar’

Actorul Victor Rebengiuc a declarat,sâmbătă, la Digi 24, în cadrul emisiunii „În faţa ta”, că el nu are nicio reținere în a spune ce gândește și că șeful PSD, Liviu Dragnea, este „un om care a profitat de funcţiile care le-a avut, un bugetar (…) care a izbutit să devină un mare, mare, mare potent financiar şi nu numai financiar, din leafa de bugetar”.

Marele actor a fost rugat să îl descrie, în mod sincer, pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

„L-aş descrie ca un om care a profitat de funcţie, un bugetar  – şi asta este curiozitatea mea mare – care a izbutit să devină un mare, mare, mare potent financiar şi nu numai financiar, din leafa de bugetar. Să-mi explice şi mie, sunt curios, eu nu vreau să-i iau nimica lui, Doamne fereşte. Să mă înveţe, cum ai făcut, dumneata, domnule, de ai avut… eu nu nici nu vreau să am atâtea, nici nu vreau să am cât are el… are familie grea, dar să ne înveţe pe noi, că toată lumea vrea să ajungă să aibă o situaţie materială bună, să se simtă bine, să trăiască confortabil”, a spus Rebengiuc.

Despre preşedintele Klaus Iohannis, el a spus: „este un om corect, este un om cinstit, este un intelectual, ceea ce nu e cazul la domnul Dragnea, şi singurul care rezistă, se luptă (…) ca ţara asta să rămână aproape de Europa, să-şi păstreze calitatea de stat de drept, să nu-şi piardă această calitate, ca să nu fie îngropată sub mormanul de minciuni şi de mizerii pe care această camarilă a PSD-ului şi chiar şi a ALDE încearcă să o îngroape”.

Referitor la faptul că statul român nu a sprijinit candidatura lui Kovesi la funcţia de procuror şef european, Rebengiuc a declarat: „Cum să sprijine aşa ceva, când ei n-au ştiut cum să scape de ea şi nu vor decât să o calce în picioare, asta pentru că a scos la iveală fărădelegile lor. Eu sunt foarte fericit că Codruţa Kovesi a căpătat recunoaşterea luptei ei şi muncii ei din partea Parlamentului European şi toate comisiile alea prin care a trecut, că a fost o selecţie serioasă, făcută de nişte oameni cu pregătire”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *