Victoraș Micula, într-un SCANDAL penal monstru: Drifturi cu Ferrari și Kalaşnikovul în mână (VIDEO)

Percheziții de amploare în cazul drifturilor cu Ferrari și Kalaşnikovul în mână, de la Oradea. Protagoniști sunt, printre alții, Victor Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, un milionar sătmărean care deține o companie de jocuri IT din România și proprietarul unui atelier de tunning. Poliția s-a autosesizat după ce ispravile lui Victoraș Micula au fost postate pe rețelele de socializare. Fiul de milionar este cercetat pentru deținere si uz ilegal de arme ți organizare de întreceri ilegale de mașini.

Victoraş Micula si prietenii sai sunt implicati intr-un scandal urias cu arme de foc.

Beizadelele au tras cu un Kalaşnicov într-o hală părăsită dar şi pe una din supratraversările de la intrarea în Oradea. Inregistarea cu Victoras Micula a fost realizată de Halacu jr, fiul unui proprietar de case de schimb valutar şi amanet. Potrivit presei locale, la distractia ilegala a fost prezent şi Ovidiu Pop, fondatorul unei firme de IT

Halacu Jr s-a laudat pe reteaua de socializare ca arma sa este reala. Poliţia s-a autosesizat dupa ce beizadele au postat imaginile pe retelele de socializare. Victoras Micula si prietenii sai s-au ales cu dosare penale pentru deţinere şi uz ilegal de armă şi pentru întrecere ilegală de maşini. Acum, petrecăreţii susţin că de fapt era vorba de o arma de airsoft.

Tânărul teribilist a intrat in atenţia publicului după ce a mers cu elicopterul să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca, iar anul trecut a mers cu maşina pe un pod care nu fusese inaugurat încă.

Băiatul de bani gata a starnit un scandal enorm si la sfârşitul anului trecut după ce a postat pe o rețea de socializare un video în care apare cu puşca scoasă pe geamul maşinii şi cu un pui de leu pe bord.La momentul respectiv, Micula Junior a negat că postarea i-ar aparţine, pretinzând că in imagini apare altcineva.

VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *