VIDEO. „Despacito”, Prădat de Toate Diamantele!

Alertă de gradul zero în Spania. Un bărbat care a pretins că este Ramon Luis Ayala, cunoscut ca Daddy Yankee, i-a furat bijuterii în valoare de 2 milioane de euro starului reggaeton, din camera de hotel în care acesta locuia în Valencia, Spania, au anunţat reprezentanţii muzicianului, citaţi de people.com.

Ramon Luis Ayala, starul în vârstă de 41 de ani, cunoscut la nivel mondial pentru hit ul Despacito, a raportat poliţiei spaniole furtul unor diamante şi altor pietre preţioase, în noaptea de marţi spre miercuri. Conform Poliției, un bărbat s-a prezentat sub numele de Daddy Yankee şi i-a cerut unui angajat al hotelului să deschidă seiful unde se aflau bijuteriile. Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a sustras bijuterii şi bani şi din alte camere ale hotelului, unde erau cazaţi membri ai echipei starului.

Daddy Yankee a susţinut un concert în Valencia duminică, parte a unui turneu european.

Piesa Despacito,lansată pe 12 ianuarie 2017, s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 47 de ţări. În august 2018, videoclipul „Despacito” a înregistrat peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.