VIDEO Donald Trump s-a costumat în fermier pentru a anunţa o lege agricolă

Preşedintele SUA, Donald Trump, a postat joi pe Twitter un videoclip în care apare costumat în fermier şi cântând o melodie din sitcomul „Green Acres” pentru a anunţa semnarea unei legi în domeniul agricol în baza căreia vor fi acordate ajutoare în valoare de 867 miliarde de dolari, relatează EFE, preluată de agerpres.ro. „În 15 minute semnez legea agricolă”, spune Trump, care a combinat videoclipul cu gala Premiilor Emmy din 2005.

În clip, Trump apare îmbrăcat într-o salopetă albastră, cu o pălărie de paie pe cap şi o furcă în mână, alături de actriţa Megan Mullally, cântând melodia din serialul „Green Acres”, un „sitcom” de la sfârşitul anilor 60, în care este vorba despre un cuplu care se mută de la New York la o fermă în provincie.

La câteva minute după tweet-ul lui Trump, Mullally a postat aparent ruşinată pe Twitter mesajul: „Dacă aveţi nevoie de mine mă găsiţi într-o gaură sub pământ”.

Legea aprobată de Trump a avut sprijinul în Congres al celor două partide şi acordă ajutoare de 867 miliarde de dolari agricultorilor americani afectaţi de taxele derivate din războiul comercial promovat de Trump.

https://www.youtube.com/watch?v=AiZqFGLAeAc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *