VIDEO. Elevul care a înjurat și a amenințat o profesoară, reținut!

Elevul din Râmnicu-Vâlcea, filmat de un coleg în timp ce amenința o profesoară pentru că îi dăduse o notă mică a fost reținut de polițiști, după audieri, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Tânărul de 20 de ani, fiind elev la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”, din Râmnicu-Vâlcea, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută de art. 206 din Codul Penal.

Incidentul a avut loc la liceu, tânărul fiind elev în clasa a XI-a.

„Arătați-mi și mie unde am greșit, sunteți profesoară și trebuie să-mi arătați unde am greșit. Citește din carte și arată-mi unde am greșit… mai citește o dată… vorbesc cum vreau… să te vedem pe stradă când nu mai ești în școală… mă…pe ea”, âipa elevul în timp ce profesoara încearca să-l calmeze: „Nu e bine ce faci… Ți-am dat câteva indicii…eu zic să te gândești mai bine, o să-ți scad nota la purtare.” În timp ce amenința profesoara, elevul a fost filmat de un coleg care, ulterior, a postat filmulețul pe Internet.

Liceul a deschis și o cercetare disciplinară iar elevul riscă exmatricularea.

Vezi video aici:

Meanwhile in Rm.Valcea Elev ameninta profesoara cu bataia Ministerul Educației Naționale-România Ii uram ceva de bine ? Profil https://www.facebook.com/sebi.rosca.1

Publicată de Meanwhile In Romania pe Vineri, 14 Septembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *