VIDEO Haos la loteria elveţiană. Un jucător care a câştigat un milion de franci i-a pierdut în aceeaşi zi

Un jucător la loteria din Elveţia care fusese desemnat câştigător a rămas fără premiu în aceeaşi zi, pe fondul haosului declanşat de presupusele probleme tehnice. Andreas Bürkli a câştigat premiul de un milion de franci elveţieni, după ce numele său a fost extras dintr-o urnă unde numele lui a fost adăugat din greşeală. Ploaie de confetti, fanfară şi o valiză cu bani: în acest cadru a fost anunţat numele câştigătorului.

Statutul său de milionar a fost de scurtă durată, însă, pentru că nu a răspuns la telefon. Jucătorii au plătit 10 franci elveţieni pentru a participa la loterie şi 10 jucători au fost aleşi pentru tragerea la sorţi, potrivit BBC. Numele potenţialilor câştigători erau afişate pe un ecran din platou şi toţi cei selectaţi trebuiau să aibă telefonul la îndemână. Au mai fost adăugaţi doi participanţi pentru că dintre cei 10 unul nu a răspuns, iar altul nu avea număr de telefon.

Însă unul dintre cei doi nu a putut fi contactat, aşa că organizatorii au mai adăugat o persoană. În acel moment a apărut o confuzie, în contextul în care doar nouă nume apăreau pe ecran în loc de 10. Aşa că un oficial a adăugat, din greşeală, 11 nume. A fost extras numele lui Andreas Bürkli, dar nu a răspuns la telefon, aşa că ediţia s-a încheiat fără un câştigător.

Un purtător de cuvânt a prezentat scuze, spunând că extragerea a fost manuală din cauza unor probleme tehnice şi că din grabă au fost adăugate 11 nume. Organizatorii au anunţat că bărbatul a primit vestea destul de bine şi că, după Crăciun, va fi organizată o nouă extragere.

https://www.youtube.com/watch?v=_JSzTfvTqDg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *