VIDEO Incendiu într-un bloc turn din capitala Bangladeshului. Oamenii cad de la etaje încercând să scape de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit joi într-un bloc turn de birouri din capitala Bangladeshului, Dhaka. În filmările de la fața locului, se vede cum oameni disperați încearcă să fugă din calea flăcărilor coborând pe cabluri aflate la exteriorul clădirii. Cei mai puțin norocoși au căzut de la înălțime.

Potrivit The New York Times, cel puțin 7 persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite în incendiul izbucnit în clădirea de 24 de etaje.

Incendiul a izbucnit la ora locală 13.00, în clădirea FR Tower din cartierul Banani, a informat ofiţerul Ataur Rahman, din cadrul Departamentului de Pompieri.

„17 unităţi de pompieri din cadrul Departamentului de Pompieri din Dhaka şi Apărării Civile încearcă să stingă incendiul”, a adăugat Ataur Rahman.

Pompierii au salvat 27 de oameni şi i-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale, a declarat Rasel Sikder, un responsabil de la Departamentul de Pompieri.

Rescue operation continues in Dhaka, Bangladesh as many believed trapped inside the burning office buildingLEARN MORE: https://on.rt.com/9r1n

Publicată de RT pe Joi, 28 martie 2019

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *