VIDEO. Jandarmii Ar Fi Primit Bani Să Apară În Videoclipul Unul Manelist Acuzat De Proxenetism

Scandalul legat de jandarmii care au apărut într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu, cercetat pentru proxenetism, se extinde pe zi ce trece. Se pare că Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița ar fi fost sponsorizat cu 1000 de euro de către manelist pentru a i se pune la dispoziție jandarmi care să apară în videoclip.

Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, Matei Dumitru, este cercetat de Parchetul Militar. Colonelul Dumitru e acuzat că ar fi intrat în contact cu Dani Mocanu, iar șeful IJJ Dâmbovița ar fi fost de acord să-i pună la dispoziție manelistului un efectiv de mascați pentru a filma videoclipul.

Cinci jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi al judeţului Dâmboviţa – Detaşamentul Mobil de Intervenţie (structura anti-teroristă) sunt cercetaţi de Parchetul Militar din Bucureşti, după ce anul trecut au apărut într-un videoclip filmat de manelistul Dani Mocanu. Potrivit IJJ Dâmboviţa, jandarmii respectivi au avut aprobare pentru a apărea în videoclip, dar în anumite condiţii, cum ar fi aceea de a nu apărea însemnele instituţiei. Cu toate acestea, cererea de a apărea în videoclip a fost transmisă şi aprobată verbal, şi nu în scris. La IJJ Dâmboviţa nu există nicio solicitare din partea artistului în acest sens şi niciun act încheiat între cele două părţi pentru participarea jandarmilor târgovişteni la realizarea videoclipului. Procurorii analizează videoclipul realizat de manelistul Dani Mocanu în care apar 5 jandarmi şi o dubă de jandarmi, cu însemnele specifice. Clipul a fost postat pe contul de Youtube al cântăreţului în ianuarie 2016 şi are peste 3,4 milioane de vizualizări. Din 2017, manelistul este cercetat pentru proxenetism de către procurorii DIICOT Dâmboviţa, iar la descinderile pentru reţinerea lui Mocanu au participat inclusiv jandarmii care apar în videoclip.

Iată videoclipul cu pricina:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.