VIDEO LIVE. 50.000 De Oameni Strigă „Demisia”!

Un nou protest are în Piaţa Victoriei, în această seară. Sloganul protestului este „Nu plecăm până nu plecaţi!”, iar la eveniment participă peste 50.000 de persoane. Alte câteza zeci de mii de persoane protestează în Cluj, Timișoara, Iași, Sibiu sau Brașov.

Din fericire până la această oră lucrurile nu au excaladat cum s-a întâmplat vineri seară când peste 500 de persoane au fost rănite ca urmare a intervenției în forță a jandarmilor. Astăzi, un protestatar a fost ridicat de jandarmi, iar înainte de a-l imobiliza au dat cu gaz lacrimogen.

Cei prezenți în Piața Victoriei au aprins lanternele de la telefoanele mobile și strigă demisia. Ei făcut un apel că în cazul în care apar violențe să se așeze la pâmânt. Majoritatea oamenilor au măști la gură și ochelari pentru a preîntâmpina situația de ieri seară când jandarmi au dat în masă cu gaz lacrimogen. Astăzi însă jandarmii n-au mai folosit forța și chiar au primit flori de la protestatari. Totuși, un bărbat care le-a reproşat jandarmilor modul în care au intervenit vineri seară a fost ridicat şi dus la dubă, spre nemulţumirea celolalţi oameni din jur.
Incidentele violente de vineri din Piaţa Victoriei s-au soldat cu rănirea a 452 de persoane dintre care aproximatix 60 au ajuns la spital.

 

Vezi aici LIVE protestele minut cu minut:

https://www.privesc.eu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.