VIDEO Melania Trump și-a schimbat look-ul înainte de sărbători

Melania Trump și-a dorit să fie o adevărată apariție înainte de Crăciun. Prima Doamnă a Americii a decis să își deschidă culoarea părului și s-a vopsit blondă.

Melania Trump a avut întotdeauna o preferință pentru părul blond, iar dacă până acum a optat doar pentru șuvițe, de această dată, Prima Doamnă a Americii a renunțat complet la părul șaten și s-a vopsit blondă. Schimbarea de look a fost una radicală, iar în momentul în care a apărut într-un interviu pentru Fox News, Melania Trump a luat prin surprindere pe toată lumea. Pentru că impactul vizual a fost unul foarte puternic, schimbarea de look nu a putut trece neobservată și a stârnit foarte multe reacții.

Imediat după ce a fost difuzat interviul în care Melania Trump apare cu noul look, în mediul online au apărut o mulțime de critici. În timp ce unele persoanele au comparat-o pe Prima Doamnă a Americii cu Jennifer Coolidge, altele au ținut să sublinieze că aceasta a vrut să semene cât mai mult cu apropiații lui Donald Trump, majoritatea având părul deschis la culoare, dar că această schimbare nu i se potrivește absolut deloc.

Nici Melania Trump nu a fost foarte mulțumită de schimbarea de look, dovadă stând fotografiile realizate recent și în care Prima Doamnă a Americii a ales să își facă o serie de șuvițe mai închise la culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *