Video: Protestul mamicilor împotriva modificării Codurilor penale

Câteva zeci de părinți au protestat, miercuri, blocând trecerea de pietoni din fața Palatului Parlamentului, față de modificările aduse de majoritatea PSD-ALDE Codurilor penale.

Protestul a început după ora 11.30, când aproximativ 30 de femei cu copii în brațe sau în cărucioare au traversat în mod repetat pe o trecere de pietoni spre una dintre intrările în Palatul Parlamentului, scandând „PSD, ciuma rosie”.

„Pentru cine luptăm? În primul rând, pentru copiii noștri! Nu ne dorim să crească într-o țară in care infractorii au mai multe drepturi decât cetățenii onești! Nu ne dorim să crească într-o țară în care oamenii să moară uciși de corupție! Nu ne dorim să părăsească țara! Părinți, ieșiți în stradă! Haideți să blocăm zona Parlamentului timp de 2 ore pentru a atrage atenția bucureștenilor și Parlamentarilor că nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă! Cu cât vom fi mai mulți, cu atât va fi o acțiune de succes! Dacă suntem minim 30-40 la fiecare trecere de pietoni din jurul Palatului Parlamentului, scopul nostru va fi atins!”, explică organizatorii pe pagina de Facebook.

Manifestatii similare prin care s-au blocat treceri de pietoni au avut loc în București, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara.

 

Nesupunere civica.

Publicată de Corupția ucide pe Miercuri, 11 Iulie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.