VIDEO Un mafiotul a vrut să evadeze din pușcărie deghizat în propria fiică

Liderul unei bande mafiote din Brazilia a încercat să evadeze din închisoare pretinzând că este propria sa fiică adolescentă, atunci când aceasta l-a vizitat în spatele gratiilor, au transmis autorităţile locale, duminică, potrivit The Guardian.

Clauvino da Silva, cunoscut şi ca „Piticul”, a încercat să plece din penitenciarul aflat în vestul oraşului Rio de Janeiro, îmbrăcat în hainele fiicei, dar atitudinea sa agitată l-a dat de gol, au spus oficialii închisorii. Planul său era, aparent, de a o lăsa pe fiica sa de 19 ani în interiorul închisorii. Poliţia investighează posibilul rol de complice al fetei, în tentativa eşuată de evadare din închisoarea Gericino, de sâmbătă. Secretarul de stat pentru Administraţia Penitenciarelor din Rio a publicat fotografii care-l arată pe da Silva purtând o mască de silicon, o perucă cu păr lung, brunet, blugi strâmţi şi un tricou roz.

De asemenea, autorităţile au publicat un video în care da Silva apare îndepărtându-şi masca şi o parte din haine şi spunând numele său complet. Autorităţile au declarat că da Silva era parte din conducerea Comandamentului Roşu, unul dintre cele mai puternice grupuri criminale din Brazilia, care controla traficul de droguri într-o zonă mare din Rio. După tentativa de evadare, da Silva a fost transferat la o unitate de maximă siguranţă, potrivit oficialilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *