VIDEO Vrăjitoarele din Rusia, ceremonie specială de sprijin pentru Vladimir Putin

Mai multe vrăjitoare din Rusia s-au adunat la Moscova pentru a organiza un „Cerc de Putere” în sprijinul președintelui Vladimir Putin. Vrăjitoarele au declarat că, chiar dacă Vladimir Putin a obținut la ultimele alegeri 77 la sută din sufragii, el oricum are nevoie de sprijin.

Organizația „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare” a ținut marți această ceremonie specială într-o vilă din Moscova, pentru a-l sprijini pe Putin ca să facă față problemelor internaționale, informează moldova.org

În timpul ceremoniei nu au fost folosite portretele lui Putin – doar mantale negre și cărți. „Situația din țară este dificilă și dorim să-l sprijinim pe președintele cu forțele pe care le deținem”, a spus una din vrăjitoare, citată de presa rusă.

Îmbrăcate în mantale negre și citind cărți de vrăjitorie, ele și-au folosit puterile magice pentru a insufla noi puteri în Rusia.

„Cine aude și nu aude, cine vede și nu vede, cine a fost și va fi, nu va uita cuvântul meu: Ridică marea putere a Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin cu adevărat și drept, prin cuvântul meu”, este doar un fragment din incantaţie.

Întreaga ceremonie a durat vreo 20 de minute. Vrăjitoarele i-au dat putere liderului de la Kremlin, dar și i-au blestemat pe duşmani acestuia. Este adevărat că ele nu au putut spune cine sunt aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *