Violatorii și criminalii, eliberați de Tudorel Toader LOVESC din nou!

Recursul compensatoriu promovat de ministrul Justiției, Tudorel Toader, face noi victime! O tânără din Oradea a fost agresată sexual de un recidivist abia eliberat din pușcărie, iar un bărbat din Borșa a fost ucis de un alt beneficiar al recursului compensatoriu.

Eliberat toamna trecută, după 5 violuri şi tentative de viol, bărbatul a agresat sexual o tânără de 19 ani, pe care a urmărit-o pe stradă. Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, victima, o tânără de 19 ani din Valea lui Mihai, a fost agresată în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2018, în jurul orei 2.20.

Atacatorul a fost găsit sâmbătă, 5 ianuarie, în Oradea, în timpul unei acţiuni la care au participat poliţişti ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei respectiv ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea și a fost arestat preventiv. Bărbatul are numeroase condamnări în ultimii ani, cel puţin 5 dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, la care se adaugă acuzaţii de tâlhărie şi furt.

Ultima oară a fost condamnat în 2015, atunci când a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani și a fost eliberat în octombrie 2018.

Al doilea caz, cel din Borșa, are în centrul discuției tot un recidivist eliberat grație recursului compensatoriu. Nici bine nu a ieșit din pușcăria că a și ucis un bărbat pe care l-ar fi văzut în mașină cu soția sa. Criminalul a fost identificat, dar încă nu a fost prins. Prin promovarea Legii recursului compensatoriu, aproape 9.000 de deținuți au ieșit anticipat din pușcărie. Mare parte au ajuns în scurt timp din nou după grații după ce au săvârșit alte infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *