Vlad Cosma, audiat la Parchetul de pe lângă ÎCCJ

Fostul deputat Vlad Cosma este audiat marţi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, unde, potrivit propriilor afirmații, a fost citat ca martor și va depune noi dovezi – înregistrări, documente şi fotografii, care vizează DNA Ploiești. Citarea a survenit în contextual acuzațiilor formulate de Vlad Cosma la adresa a 4 procurori de la DNA Ploiești, printre care se numără Mircea Negulescu (exclus recent din magistratură), de săvârșirea infracțiunilor de compromiterea intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat.

La intrarea în Parchetul ÎCCJ, fostul deputat a declarat: „Martor sunt în mai multe dosare, nici eu nu mai știu în câte dosare. Martor denunțător sunt într-un singur dosar. (…) Nu deţin decât înregistrări cu oamenii care au încercat să îmi facă rău mie şi familiei mele. Am adus înregistrări cu cei patru procurori care arată natura discuţiilor purtate în cadrul Biroului DNA Prahova. Toate înregistrările pe care le depun mă includ şi pe mine, nu există înregistrări în care eu să nu apar.”

La ieșirea din sediul Parchetului, Vlad Cosma a mai afirmat că Inspecţia Judiciară s-a sesizat în legătură cu dezvăluirile pe care le-a prezentat în spaţiul public și că a fost citat pentru aceeași zi și la această instituție.

 Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *