Vlad Voiculescu sare în apărarea  nenăscutei Agenții de Investiții în Sănătate: “Cum ar fi dacă în România, măcar pentru 24 ore, nu s-ar mai pronunța oricine pe orice temă?”

 

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS), a făcut, vinei seara, o postare pe Facebook, pe subiectul Agenției de  Investiții în Sănătate, o structură încă neînființată ce  ar urma să gestioneze banii alocații Sănătății prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență.

„Am vazut astazi pareri ferme – atacuri chiar – in privinta oportunitatii construirii unei echipe specializate în construcția de spitale in cadrul unei agentii specializate din cadrul MS. Jocurile politice nu ma mai surprind deloc, din orice parte ar veni. Josnice fata de orice om onest care pune umarul si mizerabile fata de romanii pe care ar trebui sa ii serveasca politicienii.

V-as propune insa un exercitiu de imaginatie: cum ar fi daca in Romania, macar pentru 24 ore, nu s-ar mai pronunta oricine pe orice tema. Am putea sa incepem cu tema asta: cum ar fi daca s-ar pronunta pe subiectul asta doar cei care au construit vreodata ceva. Mai precis cei care au experimentat macar o data ce inseamna gasirea unor specialisti (arhitecti, ingineri, project manageri, etc.), pregatirea unui proiect de investitii, gasirea fondurilor necesare, implementare, etc. Cum ar fi asta?”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *