Vlad Voiculescu taxează PNL pentru că i-a primit pe traseiștii fugiti de la Ponta: E o dezamăgire!

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, spune că intrările în PNL ale lui Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu, foşti membri Pro România, reprezintă „o dezamăgire” şi crede că liberali trebuie să aibă şi o responsabilitate la fel de mare cu încrederea pe care o au oamenii în ei.

Voiculescu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, cum consideră intrările în rândul PNL ale lui Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu.

„Opinia noastră, a celor de la PLUS, a fost deja exprimată, e o dezamăgire. E o dezamăgire. Eu cred că PNL a beneficiat de încrederea foarte multor oameni, încredere care apare în sondaje, procentul la care a ajuns PNL în unele sondaje este procentul la care era PSD la nivel naţional. Cred că aşa o încredere mare a oamenilor ar trebui să vină şi cu o mare responsabilitate. Cred că dacă oamenii voiau să voteze, voiau să aibă în fruntea ţării sau în fruntea unui partid oameni cu trecutul celor doi domni, cu trecutul politic al celor doi domni, cred că ar fi ales alt partid. Suntem dezamăgiţi”, a spus, citat de news.ro, Voiculescu.

El a precizat că vechilor partide le vine greu să facă altfel lucrurile.

„Ştim că există o mare parte a societăţii care vrea altceva. Nu aranjamente de culise, nu tras de mâneca unul de la un partid, hai la mine ca să facem nişte treabă împreună şi uite o să primeşti şi tu o ciosvârtă, un mic ciolănel. Cred că asta este vechea politică. Şi poate partidelor vechi le vine greu să facă lucrurile altfel. Sper ca PNL să facă lucrurile altfel, sper şi eu, ca român”, a explicat Vlad Voiculescu.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că s-a aprobat un protocol de integrare în PNL a celor care au fost alături de formaţiune la moţiunea de cenzură şi la învestirea Guvernului.

„La nivel naţional, vor fi cooptaţi în structurile de conducere domnul rector Sorin Câmpeanu şi cu domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a spus Orban, menţionând că aceştia au luat decizia de a fi alături de PNL şi „nicidecum să rămână rătăciţi pe la uşile PSD… Aşa cum sunt alţii”.

Europarlamentarul PLUS Dragoş Tudorache afirma, luni, că intrarea lui Daniel Constantin şi a lui Sorin Câmpeanu direct în structura de conducere a PNL ”este o veste proastă pentru cei care au crezut că liberalii sunt alternativa la PSD”. ”Cei doi sunt definiţia traseismului”, susţinea eurodeputatul care cere PNL să explice ”raţiunea acestui gest”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *