Voiculescu, patronul Antena 3, condamnat pentru fraudarea statului, ține lecții de morală și patriotism

Dan Voiculescu, patronul Antena 3, eliberat înainte de termen din închisoare unde ar fi trebuit să își efectueze condamnarea de 10 ani pentru fraudarea statului, lansează atacuri la cei care se opun coaliției PSD-ALDE. În plus, Voiculescu ar fi trebuit să returneze statului român peste 60 de milioane de euro, condorm deciziei instanței, dar, beneficiind de complicitatea sau incompetența ANAF, în buget au ajuns doar un milion de euro.

Voiculescu a fost eliberat înainte de termen din închisoare pentru că ar fi scris 11 cărți în 12 luni. În ultima postare pe blogul său, Voiculescu îl atacă pe Dacian Ciloș pe care îl acuză că se folosește de evenimentele din 10 august pentru a încerca să manipuleze.

 

„Da, este ușor să arunci cu pietre în alții, Domnule Cioloș, dar când faci un exercițiu de sinceritate, tu știi că demult nu mai simți românește. Poate nu ai făcut-o niciodată. Păcat, Domnule Cioloș, binele dumneavoastră și al celor care stau în spatele dumneavoastră este răul unui popor care s-a uitat cu speranță la dumneavoastră atunci când v-a creditat,” scrie pe blog Voiculescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *