Water Zenga nu mai divorțează de  Raluca?

 

 După ce au anunțat că vor divorța, Walter Zenga și soția sa, Raluca au spus că nu se va mai întâmpla acest lucru. S-ar părea că ei au decis să mai ofere o şansă mariajului, în ciuda  faptului că depuseseră chiar actele pentru divorț.

Ei bine, în acest context,Walter Zenga a anunţat că nu sunt separați

„Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune din Italia. 

Raluca se află în această perioadă în Uganda. Ea își continuă astfel în această perioadă călătoriile prin lume, despre care scrie pe bloc, potrivit celor de la Prosport. Totodată, ea are grijă și de cei doi copii ai săi, Samira și Walter Jr.

Fostul antrenor de la Național și FCSB a spus și că el e  dispus să mai acorde o șansă iubirii și că vrea să întâlnească „acea dragoste sinceră, care să nu trădeze”, fără să precizeze dacă marea dragoste e soţia lui, Raluca.

Walter și Raluca Zenga au o relație de 17 ani, din care 14 i-au petrecut căsătoriți. Anul 2020 se pare că i-a pus cel mai mult la încercare. Antrenorul italian a oferit o declaraţie, în urmă cu câteva luni, în care se părea c-o atacă tocmai pe Raluca.

„Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a declarat Zenga pentru Pro TV, în noiembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *