VIDEO UPDATE Cel puțin 12 morți în urma unui atac armat într-un club din California

Cel puțin 12 oameni au murit, printre care un poliţist, în atacul  armat din barul ‘Borderline Bar and Grill din localitatea Thousand Oak , California, transmite presa americană.

Autorităţile americane au informat că suspectul în cazul atacului armat a fost ucis în schimbul de focuri cu forțele de ordine, scrie BBC.

Conform presei, în interiorul barului se aflau cel puţin 200 de persoane care participau la o seară de muzică country. Imaginile difuzate la televiziunile locale arată persoane transportate aparent cu răni de la gloanţe.

Zeci de persoane au fost împuşcate în barul din Thousands Oaks. Poliţia a fost chemată la Borderline Bar & Grill la ora locală 23:30.

Conform rapoartelor, atacatorul a împuşcat un gardian de la intrarea din bar pentru ca apoi să pătrundă înăuntru şi să arunce cu „grenade de fum peste tot”. El a murit în interiorul barului.

Cel puţin patru ambulanţe au fost chemate la barul’Borderline Bar and Grill din localitatea Thousand Oak pentru a acorda îngrijiri victimelor.

Cel puţin 12 persoane au fost rănite, conform presei locale. Poliţia a fost chemată la Borderline Bar & Grill la ora locală 23:30.

Conform rapoartelor, un atacator a împuşcat un gardian de la intrarea din bar pentru ca apoi să pătrundă înăuntru şi să arunce cu „grenade de fum peste tot”.

O casieriţă s-ar afla printre cei răniţi, după ce bărbatul, descris ca având barbă şi purtând ochelari şi o pălărie, a început să tragă.

Mai mulţi martori au declarat că bărbatul avea un pistol. Cel puţin 12 focuri au fost trase înainte ca oamenii să înceapă să se folosească de scaune pentru a sparge geamurile, încercând să scape din bar.

Videoclipurile arată cum oamenii răniţi sunt transportaţi de la bar de către serviciile de urgenţă.

Echipaje de dezamorsare a bombelor au fost chemate la faţa locului şi echipele SWAT se află acolo, dar autorităţile au informat că barul este acum în siguranţă.

Departamentul de pompieri a informat că are loc un incident armat şi a avertizat publicul să stea departe de zonă, precizând că există mai mulţi răniţi.

Live coverage from scene of reported shooting at bar from ABC News station ABC7 in Southern California.

We're in Thousand Oaks, California, with live coverage from scene of reported shooting at bar from ABC News station ABC7 in Southern California. https://abcn.ws/2QsC5s9

Publicată de ABC News pe Joi, 8 Noiembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *