Zi decisiva în PNL. Orban: Am încredere că va fi asigurat secretul absolut al votului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a ajuns primul sâmbătă dimineață, la Romexpo, unde de la ora 11.00 va începe Congresul PNL. El a spus că are încredere că vor fi respectate toate procedurile astfel încât să fie asigurat secretul absolut al votului.

“Ca preşedinte al partidului nu am avut posibilitatea să intervin, avem o comisie de organizare a congresului şi, de asemenea, avem o comisie de numărare şi validare a votului care este formată cu reprezentarea paritară şi care va fi condusă de preşedintele Comisiei de Organizare, domnul Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asigurat secretul absolut al votului”, a spus liderul PNL, întrebat dacă există un mecanism de verificare a votului la congres.

Despre prezența preşedintelui Klaus Iohannis la congres, Orban a spus că acesta este binevenit: “Este binevenit preşedintele. Preşedintele este partener al PNL şi nu este primul eveniment la care participă”.

Orban s-a așezat apoi la masă alături de susținători.

Vineri seară, înaintea Congresului PNL, Ludovic Orban a postat un mesaj pe Facebook:

„Vă îndemn să cumpăniţi bine asupra deciziei pe care o veţi lua la Congres! În mâinile fiecăruia dintre dumneavoastră stau soarta şi viitorul partidului nostru şi al României. Doar voi, membrii Partidului Naţional Liberal, aveţi puterea de a hotărî, fără niciun fel de constrângere sau intimidare! Să ne vedem sănătoşi!”, le-a transmis Orban celor 5.000 de delegaţi aşteptaţi la Congres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *