Ziua cea mai lungă. PSD, în ședință de 5 ore. Tensiune și reproșuri. Sondajul care îl dărâmă pe Dragnea!

La ședinșa Comitetului Executiv al PSD, Adrian Țuțuianu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea, a prezentat un sondaj de opinie în care PSD este la scorul prezentat în scrisoarea din partid. Țuțuianu nu a precizat susrsa sondajului. Nici Mihai Tudose nu s-a lăsat mai prejos. El i-a reproșat lui Dragnea lipsa de comunicare din interiorul partidului, iar Gabriela Firea i-a cerut răspicat liderului PSD să plece din funcție. Ședința nu a fost lipsită de momente tensionate. Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a sărit la gâtul primarului general acuzând-o pe aceasta că minte când spune că nu a primit sprijin de la ministere.

Ședința Cex a PSD a început în urmă cu peste 4 ore, iar membrii CEX nu au ajuns încă la nicio concluzie. Șeful PSD, Liviu Dragnea, le-a spus membrilor CEX să-și spună nemulțumirile în partid nu în spațiu public.

Reamintim că 20 de filiale din țară au cerut demisia lui Liviu Dragnea. Până astăzi mulți dintre ei au devenit însă mai moderați, iar surse politice declară că Dragnea le-ar fi promis contestatarilor funcții în aparatul de stat, dar și contracte în zonele de unde sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *