Cum se ajută mafioții între ei: Consilierii lui Tudorache de la Primăria Sector 1, angajați de Murat care a primit milioane de la Primărie

După pierderea alegerilor din Sectorul 1, doi foști consilieri ai primarului Dan Tudorache s-au angajat la firmele lui Mohammad Murad. În urmă cu un an, Felicia Ancuța Dunca și Ionuț Deaconu, semnau un contract cu hotelul Phoenicia pentru decontarea cazării în cazul persoanelor carantinate în urma pandemiei Covid-19, transmite presshub.ro.

Felicia Ancuța Dunca, consilier juridic asistent și consiliera fostului primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache, a fost anul trecut angajata firmei Phoenicia Express SRL, societate administrată de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care deține lanțul de hoteluri Phoenicia.

Informația apare în declarația de avere semnată de Dunca în iunie 2022. Astfel, anul trecut ea a încasat 2500 de lei pentru munca prestată în calitate de consilier juridic al primăriei, 43.000 de lei pentru că l-a consiliat pe deputatul Daniel Tudorache la cabinetul parlamentar și 36.829 de lei de la Phoenicia Express SRL, firma administrată de libanezul Mohammad Murad.

Miercuri, Felicia Ancuța Dunca a fost numită prin decizie a premierului Nicolae Ciucă, secretar de stat la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore (ACROPO) – funcție cu rang de subsecretar de stat – pentru o perioadă de 5 ani.

Pe 30 martie 2020, pe când Dunca ocupa funcția de șefa Serviciului Juridic de la Poliția Locală a Sectorului 1, ea a semnat un contract prin care îi deconta firmei Phoenicia Express SRL cazarea persoanelor carantinate în urma pandemiei Covid-19. Poliția Locală Sector 1 deconta către hotelul lui Murad 230 de lei pe zi/cameră, bani din bugetul ministerului Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *