Partidul lui Meleșcanu  trage frâna de mână Guvernului Orban II: “Nu cred că vom participa la votul respectiv”

Președintele Partidului Forţa Naţională (PFN), Teodor Meleșcanu, a declarat, marți, referitor la  candidații formațiunii din 34 de judeţe că vor decide dacă vor merge singuri în alegerile locale, împreună cu „partenerul” PSD sau cu alte formaţiuni politice.

Referitor la învestirea Guvernului Orban II, Meleşcanu a declarat că parlamentarii PFN nu vor participa la vot: „Chestiunea învestirii ne creează unele probleme, pentru că noi am votat căderea Guvernului Orban şi să venim tot cu Guvernul Oban ne creează unele probleme, nu cred că vom participa la votul respectiv”.

Legat de o eventuală apropiere între PFN şi ALDE, Meleșcanu a precizat: „Noi suntem deschişi colaborării cu toate formaţiunile politice care au ca obiectiv promovarea intereselor României şi bunăstarea cetăţenilor. Din punctul nostru de vedere, nu avem niciun fel de rezervă”.

În context, vicepreşedintele PFN, Ştefan Băişanu, a declarat că nu există o criză guvernamentală, ci aceasta este provocată de PNL pentru a ajunge la anticipate „în beneficiu propriu şi personal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *