Prietenul condamnatului şpăgar Cătălin Voicu ajunge al doilea om în stat: Şerban Nicolae, la un pas să preia şefia Senatului!

În această dimineață au avut loc alegeri pentru a fi desemnat candidatul PSD la șefia Senatului, alegeri care vor avea loc mâine. Senatul este condus interimar de Titus Corlăşean de mai bine de o lună, după ce Teodor Meleşcanu a fost oblugat să părăsească funcţia ca urmare a deciziei CCR.

În turul II au ajuns Șerban Nicolae și Radu Ștefan Oprea, omul susținut de liderul PSD, Marcel Ciolacu. După o luptă extrem de strânsă, Șerban Nicolae s-a impus și va fi candidatul PSD la șefia Senatului. La vot, Șerban Nicolae a obținut 36 de voturi, în timp ce Radu Ștefan Oprea a obținut doar 26 de voturi.

Practic, dacă va reuși să câștige președinția Senatului, Șerban Nicolae va avea cea mai înaltă funcție din interiorul PSD și va fi al doilea om în stat, după președintele Klaus Iohannis. Şerban a fost implicat în mai multe scandaluri, printre care şi cel legat de prietenia cu condamnatul Cătălin Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *