Visul lui Mădălin Voicu de a pune mâna pe Ateneul Român s-a spulberat! Orban l-a revocat de la Ministerul Culturii!

Visul lui Măsălin Voicu de a pune mâna pe Ateneul Român s-a spulberat! Premierul Ludovic Orban a semnat, astăzi, decizia de revocare a lui Mădălin Voicu din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii, hotărârea urmând a fi publicată în Monitorul Oficial, potrivit unui anunț al Executivului.

Deputatul USR Iulian Bulai, membru al Comisiei de Cultură din Parlament, i-a solicitat, joi, premierului PNL Ludovic Orban să îl dea afară pe Mădălin Voicu.

În aprilie, Mădălin Voicu a fost în spatele scandalului revocării preşedintelui Ateneului Român pe motiv de management prost asta în condiţiile în care în Anul Centenar, Ateneul Român a avut cea mai bună stagiune. Potrivit mai multor surse, conflictul a pornit după ce Andrei Dimitriu, preşedintele Ateneului Român ar fi refuzat organizarea la Ateneul Român a mai multor evenimente promovate de violonistul, dirijorul, dar și omul politic Mădălin Voicu. Acesta ar fi încercat să-și promoveze aici mai multe manifestări dedicate romilor, etnie pe care o reprezintă, dar s-ar fi lovit de refuzul categoric al actualei conduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *