USR, atac la alianţa PNL-PSD: O nuntă la care mirele şi mireasa au petrecut separat

Fostul președinte al Senatului Anca Dragu a declarat joi că USR este în opoziție și că va urmări cu atenție cum coaliția PNL-PSD-UDMR „își va bate joc de banii românilor”. Ea a spus că nu dă șanse mari acestei coaliții, argumentând că „banii se vor termina curând”.

„Noi vom urmări cu atenție cum această coaliție își va bate joc de banii românilor. Sigur, liberalii au fost colegii noștri de guvernare și pe noi ne miră să vedem unde au ajuns. Au ajuns într-o coaliție nouă, alături de un partid cu care au fost în luptă aparentă, au pierdut foarte mult în această coaliție, au pierdut ministere importante pentru ei, dar ceva totuși i-a mânat mai departe”, a spus Dragu.

Cât despre acordul politic semnat în această dimineață, Dragu a spus: „Da, s-a semnat așa pe colțul mesei, cu jenă, fiecare lângă camera lui. O nuntă la care mirele și mireasa au petrecut separat, poate și cadourile se strâng tot separat. Șanse puține îi dau aceste coaliții, pentru că banii se vor termina curând. Acești bani din PNRR nu vor curge doar pentru că cere România bani, ci trebuie să se facă niște reforme. Sunt convinsă că nu se vor întâmpla aceste reforme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *